Συχνές Ερωτήσεις

Responsive & Mobile Friendly Websites


Τι σημαίνει η δημιουργία πρωτότυπου σχεδιασμού για την ιστοσελίδα μου;

Όταν λέμε ότι φτιάχνουμε την ιστοσελίδα σας με πρωτότυπο σχεδιασμό κι όχι βασιζόμενοι πάνω σε κάποιο πρώτυπο - template, εννοούμε ότι δημιουργούμε μια ιστοσελίδα από το μηδέν.


Μπορώ να έχω μια responsive & mobile friendly ιστοσελίδα και τι σημαίνει αυτό;

Ναι, οι ιστοσελίδες μας μπορούν να είναι responsive, που σημαίνει ότι προσαρμόζονται αυτόματα κι ανάλογα με το περιεχόμενο τους σε κάθε διάσταση οθόνης. Επίσης είναι mobile friendly, δηλαδή εμφανίζονται με διαφορετικό τρόπο σε κινητά και τάμπλετ, κάνοντας ευκολότερη την περιήγηση τους σε κινητές συσκευές.


Πόσες φωτογραφίες μπορεί να έχει η παρουσίαση - slide show της αρχικής σελίδας;

Συνήθως η παρουσίαση διαθέτει 4-5 slides, αλλά φυσικά μπορεί να έχει μέχρι 20 φωτογραφίες.


Τι σημαίνει ότι η ιστοσελίδα μου θα έχει χώρο 15Gb στο δίσκο για τις φωτογραφίες;

Αυτό πρακτικά σημαίνει δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες, δηλαδή ουσιαστικά απεριόριστο χώρο.


Υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης των πακέτων email λογαριασμών, αν χρειαστώ χωρητικότητα μεγαλύτερη των 5Gb της δωρεάν έκδοσης;

Φυσικά, υπάρχει οι πληρωμένες εκδόσεις του εταιρικού email, που προσφέρουν μεγαλύτερες χωρητικότητες, μεγαλύτερα επισυναπτόμενα αρχεία και δυνατότητα PO3 ή IMAP εγκατάστασης, με χαμηλό κόστος που δεν ξεπερνά τα 25-50€ το χρόνο (ανά χρήστη).


Είναι πραγματικά δωρεάν η φιλοξενία της ιστοσελίδας μου; Δε θα χρειαστεί να πληρώνω κάποια έξοδα κάθε χρόνο;

Ναι, όλες οι ιστοσελίδες μας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ Φιλοξενία για πάντα (Hosting) σε απόλυτα αξιόπιστους και γρήγορους servers της Google. Αυτό σημαίνει ότι το μόνο έξοδο μετά τη δημιουργία τους, είναι η ανανέωση του ονόματος (domain) κάθε 2 χρόνια, που είναι 30,50€.


Τι μου προσφέρει ο ΔΩΡΕΑΝ Λογαριασμός Google Analytics;

Σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε μια πλήρη εικόνα για την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας. Έχετε μια αναλυτική παρουσίαση των επισκεπτών, με συνολικά στοιχεία για την προέλευση τους, την περιοχή από την οποία σας επισκέφθηκαν και πλήθος άλλων στατιστικών στοιχείων. Δεν έχετε όμως τη δυνατότητα να δείτε προσωπικά στοιχεία για καθέναν από αυτούς ή τη συγκεκριμένη IP διεύθυνση τους, λόγω των περιορισμών περί προσωπικών δεδομένων.


Τι σημαίνει ότι μου προσφέρετε ΔΩΡΕΑΝ υποστήριξη στην ανανέωση και αλλαγή της ιστοσελίδας (για μικρές αλλαγές);

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δε θα σας χρεώσουμε κάτι για να αλλάξουμε ή να προσθέσουμε στην ιστοσελίδα σας (μετά τη δημιουργία της) 3-4 φωτογραφίες ή να τροποποιήσουμε κάτι στο κείμενο της. Μπορεί να επιβαρυνθείτε όμως αν χρειαστεί να κάνουμε μεγαλύτερες αλλαγές ή προσθήκες, όπως για παράδειγμα να προσθέσουμε κάποιες επιπλέον σελίδες στο μενού και να επιμεληθούμε το κείμενο και τις εικόνες τους.


Τι θα κερδίσω με τη Δημιουργία Διαφημιστικού Λογαριασμού Adwords για εμφάνιση στο Google Ads;

Μαζί με κάθε ιστοσελίδα δημιουργούμε για εσάς αν το επιθυμείτε, έναν λογαριασμό για προώθηση της ιστοσελίδας σας στη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης, στο Google όπου ψάχνουν επαγγελματίες και υπηρεσίες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου καθημερινά. Αυτό σας δίνει το πλεονέκτημα να σας βρίσκουν άνθρωποι που δεν σας ήξεραν μέχρι χθες, αποκτώντας έτσι ένα νέο πελατολόγιο που θα επεκτείνει τις δραστηριότητες και τις πωλήσεις σας. Επιπλέον σας προσφέρουμε ένα κουπόνι 75€ ΔΩΡΟ για το ξεκίνημα της διαφήμισης σας!


Τι σημαίνει ότι θα έχω δυνατότητα επέμβασης και αλλαγών με κωδικούς & οδηγίες;

Οι ιστοσελίδες μας είναι όλες δυναμικές. Αυτό τεχνικά σημαίνει ότι σας δίνουμε ένα φυλλάδιο με οδηγίες και κωδικούς, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας, για να κάνετε αλλαγές και προσθήκες στα κείμενα και τις φωτογραφίες της. Δεν μας έχετε δηλαδή 'ανάγκη' για κάθε μικροαλλαγή που θέλετε να κάνετε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα είμαστε δίπλα σας για κάτι που θα χρειαστείτε φυσικά! Το περιβάλλον επεξεργασίας των ιστοσελίδων μας είναι παρόμοιο με αυτό του Word, οπότε αν ξέρετε να γράφετε ένα κείμενο στο Word, θα μπορείτε να κάνετε και αλλαγές στην ιστοσελίδα σας.


Επικοινωνία


Τίτος Ιερωνυμάκης - Titos Web Design

Δημιουργία Ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο

Τηλ: 210 9316459

Κιν: 6945 854311

Email: dreampress@hotmail.com


Θα μας Βρείτε:

Φιλαδελφείας 16, Τ.Κ. 17121 Νέα Σμύρνη