Συχνές Ερωτήσεις


   
Γιατί είναι τόσο χαμηλό το κόστος δημιουργίας των ιστοσελίδων σας ;

Καταφέρνουμε και δημιουργούμε οικονομικές ιστοσελίδες γιατί εκμεταλλευόμαστε πολλά εργαλεία που υπάρχουν στο διαδίκτυο σε χαμηλό κόστος, μεταφέροντας τα οφέλη σε εσάς. Είναι τόσο απλό.


   
Πως μπορείτε να προσφέρετε Δωρεάν Φιλοξενία για τις ιστοσελίδες σας ; 
Όλες οι άλλες εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων χρεώνουν ένα ετήσιο κόστος από 80€ - 150€ για αυτή την υπηρεσία.

Μπορούμε να προσφέρουμε Δωρεάν Φιλοξενία στους πελάτες μας, γιατί αναρτούμε τις ιστοσελίδες που δημιουργούμε σε ασφαλέστατους, γρήγορους και αξιόπιστους servers της 
Google
, οι οποίοι διατίθενται δωρεάν. Οι servers της 
Googl
είναι βραβευμένοι από Διεθνείς Οργανισμούς για την ασφάλεια και τη σιγουριά που παρέχουν.


   
Σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμη η ιστοσελίδα μου ;

Οι απλές ιστοσελίδες των 80€ - 200€ μπορούν να λειτουργούν κανονικά σε 2 - 3 ημέρες, με την προϋπόθεση ότι θα έχουμε έγκαιρα το απαραίτητο υλικό (κείμενα και φωτογραφίες) από εσάς. Οι πολυπλοκότερες ιστοσελίδες συνήθως ολοκληρώνονται σε 5 - 10 ημέρες.


   
Μπορείτε να φτιάξετε την ιστοσελίδα μου, ακόμα κι αν βρίσκομαι εκτός Αθηνών, στην υπόλοιπη Ελλάδα ή ακόμα και στο εξωτερικό ;


Βεβαίως, έχουμε ήδη δημιουργήσει δεκάδες ιστοσελίδες για ευχαριστημένους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα. Θα χαρούμε λοιπόν να εξυπηρετήσουμε κι εσάς.


   
Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής της ιστοσελίδας μου ;


Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά, αν συναντηθούμε από κοντά, με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό ή ακόμα και με πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό Paypal αν σας εξυπηρετεί.


   
Σε ποιο όνομα κατοχυρώνεται το domain (www.onoma.gr) της ιστοσελίδας μου ;


Το domain - διεύθυνση της ιστοσελίδας σας, κατοχυρώνεται στο όνομα σας και λαμβάνετε μάλιστα σειρά επιβεβαιωτικών & ενημερωτικών μηνυμάτων στο email σας, για την κατοχύρωση αυτή.


   
Η κατοχύρωση του domain - διεύθυνσης της ιστοσελίδας μου, περιλαμβάνεται στο κόστος της ιστοσελίδας ;


Όλες οι προσφορές μας συμπεριλαμβάνουν το κόστος κατοχύρωσης του domain - διεύθυνσης για 2 χρόνια, εκτός από την βασική προσφορά ιστοσελίδας των 80€ η οποία επιβαρύνεται με το κόστος αυτό (25€ για 2 χρόνια).


   
Θα μπορώ να επεμβαίνω στην ιστοσελίδα μου και να κάνω αλλαγές και προσθήκες ;


Ναι, όλες οι ιστοσελίδες μας είναι δυναμικές. Με την ολοκλήρωση τους σας παραδίδουμε κωδικούς και οδηγίες επεξεργασίας της ιστοσελίδας σας, της παρακολούθησης της επισκεψιμότητας και της διαφήμισης (αν έχουμε δημιουργήσει λογαριασμό 
Google
 Adwords).


   
Είναι αλήθεια ότι δε θα έχω μηνιαία ή ετήσια έξοδα να τρέχουν για την ιστοσελίδα μου ;

Πράγματι, το μόνο επαναλαμβανόμενο έξοδο που θα σας απασχολεί, είναι η ανανέωση του domain - διεύθυνσης της ιστοσελίδας σας, κάθε 2 χρόνια, η οποία κοστίζει 25€.


   
Θα εμφανίζεται η ιστοσελίδα μου στις μηχανές αναζήτησης π.χ. στο 
Google
  ;

Με την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας σας, την καταχωρούμε στις μηχανές αναζήτησης με λέξεις κλειδιά, ώστε σε λίγες μέρες να εμφανίζεται σε αυτές. Για πρόσθετη και άμεση προβολή μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς διαφημιστικό λογαριασμό 
Google
 Adwords με χαμηλό κόστος και σίγουρη επιτυχία. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.